нас

Нашата компания

Bijou Murano e търговската марка на Бижу Мурано ЕООД - компания,вече утвърдена на пазара с 10 годишен опит,която иска да представи на Българския пазар уникалните бижута от Муранско стъкло на великите майстори запазили традициите на своите предци. Фирмата се занимава с търговия както на дребно, така и на едро. В сайта ни ще намерите само оригинални изделия, изцяло ръчно изработени на Венецианския остров Мурано. Работим с едни от най-добрите компании като Ercole Moretti,Corte Murrina и Vebir Italy.

Bijou Murano е директен вносител на венецианско стъкло и гарантира най-ниски цени. Всяко едно бижу е придружено със сертификат за оригиналност от съответния производител. Фирмата гарантира само най-високо качество и се надява отново и отново да се връщате при нас!

Вносители сме и на бижута изработени от 100% сребро проба 925!Бижутата ни са елегантен завършек за всяка визия и носейки ги,определено ще направите впечатление!Готови сме да отговорим и на най взискателния вкус на всяка дама.Те могат да бъдат родирани в цвят,като родият предпазва среброто от потъмняване и увреждане,както кожата от алергий.Прецизната изработка прави нашите бижута достъпен лукс.Не правим компромиси с качеството на изделията и те са придружени със сертификат за качество от нашата фирма.Важно е за нас,всеки клиент да получи персонално отношение и да бъде удовлетворен при покупката си!Scroll To Top