нас

Нашата компания

Bijou Murano e търговската марка на Бижу Мурано ЕООД - компания,вече утвърдена на пазара с 10 годишен опит,която иска да представи на Българския пазар уникалните бижута от Муранско стъкло на великите майстори запазили традициите на своите предци. Фирмата се занимава с търговия както на дребно, така и на едро. В сайта ни ще намерите само оригинални изделия, изцяло ръчно изработени на Венецианския остров Мурано. Работим с едни от най-добрите компании като Ercole Moretti,Corte Murrina и Vebir Italy.

Вносители сме и на висококачествена сребърна бижутерия,като не правим компромиси с качеството на изделията и те са придружени със сертификат от нашата фирма.Важно е за нас,всеки клиент да получи персонално отношение и да бъде удовлетворен при покупката си!

Bijou Murano е директен вносител на венецианско стъкло и гарантира най-ниски цени. Всяко едно бижу е придружено със сертификат за оригиналност от съответния производител. Фирмата гарантира само най-високо качество и се надява отново и отново да се връщате при нас!Scroll To Top