Остров Мурано се намира в лагуната на Венеция и е известен със изработката на изящни стъкларски изделия повече от 10 века.На острова има множество работилници,в които занаята се предава от баща на син.Има различни техники за изработването на красивите цветни бижута и всеки майстор има свой неподражаем стил.Ръчната изработка прав...

                 Остров Мурано се намира в лагуната на Венеция и е известен със изработката на изящни стъкларски изделия повече от 10 века.На острова има множество работилници,в които занаята се предава от баща на син.Има различни техники за изработването на красивите цветни бижута и всеки майстор има свой неподражаем стил.Ръчната изработка прави всяко едно бижу уникално само по себе си.В този раздел ще намерите милефиори(хиляди цветя),бижута изработени с техника мурине.

Повече

Медальони Мurrina 

There are 6 products.
0 Отзив(и)
Сребърен носач,диаметър 32мм
37,00 лв
налично
0 Отзив(и)
Сребърен носач,диаметър 18мм
24,00 лв
налично
0 Отзив(и)
Медальон изработен с техника мурине.Сребърен обков,проба 925,диаметър 23мм.Цената включва сертификат за оригиналност и кутийка.
34,00 лв
налично
0 Отзив(и)
Медальон Murrina със сребърен обков.Диаметър 23мм.В цената е включена оригинална кутийка и сертификат за произход.
34,00 лв
налично
0 Отзив(и)
Медальон изработен с техника мурине.Сребърен обков,проба 925,диаметър 18мм.Цената включва сертификат за оригиналност и кутийка.
27,00 лв
налично
0 Отзив(и)
Сребърен обков,проба 925.Медальон диаметър 18мм,обици 14мм.ПРидружени със сертификат за оригиналност.
64,00 лв
налично
Showing 1 - 6 of 6 items

Scroll To Top